onsdag 13 juni 2018

ICA säljer skitlax!


OBS: Detta inlägg är inte sponsrat av ICA, COOP eller någon annan

ICA säljer en hel del mat i eget namn, ibland ätbart, ibland en katastrof som borde komma med varningstext. Jag förstår inte varför ICA måste ha egna produkter i den omfattning de har. Det är inte bättre. Tvärtom, oftast sämre kvalitet, i både smak och innehåll. Jag köpte t ex deras gravade lax om 180 g vilket jag fick ångra (hade glömt att jag gjort samma miss tidigare). 

Vanligtvis är det 200 g som är den gängse storleken i branschen, men ICA kör 180 g. Köpte ett gäng förpackningar på rea. Gissa om jag blev besviken. Laxskivorna går alltså inte att dela på utan allt bara smulas sönder när jag försiktigt försöker separera skivorna. Smaken är inte bra, minst sagt. COOPs motsvarighet är däremot toppen, där går det lätt att separera laxskivorna, skivorna är rejäla och smaken är bland det bästa denna typ av laxpaketering kan bjuda på.
Låt vara att jag slängde laxen i frysen innan användning, får alltid tina i rumstemperatur, och det funkar bra med COOPs och Falkeskogs lax, men uppenbarligen inte med ICAs. Undvik skiten, hur billigt de än försöker kränga det för!
1 kommentar:

 1. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera