måndag 14 januari 2019

Brookfield Property Partners mfl

Med stor förvåning har jag inte kunnat köpa Brookfield Property Partners LP via Nordnet efter nyår (BPY.UN). Aktien gick utmärkt att köpa 27/12 och tidigare men när jag skulle handla mer förra veckan gick det inte pga av att "instrumentet är låst för elektronisk handel". Fortsatt idag är det omöjligt att handla aktien och samma meddelande dyker upp. Jag har ringt Nordnet och fått prata med en Nordamerikamäklare; alla Kanadensiska aktier som är Limited, dvs slutar på LP går nu inte att köpa, begränsningen gäller nu alltså inte bara Amerikanska aktier som är "LP". Befintliga innehav går dock att sälja men enbart via mäklare och (tack och lov) till "normalt" courtage. Nu ikväll har jag testat att köpa Brookfield Renewable Partners LP (BEP.UN), vilket oväntat funkade men den gick inte att sälja. Enligt mäklarna så håller Nordnet på och utreder de skatterättsliga omständigheterna och därmed kan aktierna inte handlas i nuläget. Jag håller tummarna för att det löser sig.

Då Kanada inte är USA känns det minst sagt surt. Det intressanta är att jag ringde till Avanza, där jag också är kund, om än i mindre omfattning, och där hade de ingen aning om någon ev problematik (mäklaren frågade runt bland de övriga), dvs Kanadensiska aktier med LP på slutet i namnet går fortfarande att handla på Avanza.

Är de paragrafryttare på Nordnet eller smäller det snart till på Avanza också kan man fråga sig? 

Mvh EDS

4 kommentarer:

 1. Hej, har själv renewable på nordnet.Men har inte köpte senaste tiden. Sjukt märkligt att de släpper igenom köp men ej försäljning. Återigen..informationen från nordnet, där har de o jobba med. Sådana stopp utred skall man inte finna själv utan bli informerad om. Mvh P

  SvaraRadera
 2. Ursäkta sent svar! Jag håller självklart med, det är under all kritik det som Nordnet håller på med. Det finns fler konstigheter, t ex debaclet med avgifter för onoterade aktier, som gör att de sjunkit i aktning hos undertecknad.

  SvaraRadera
 3. Jag är Jehonna Bekteshi från Stockholm, jag är en läkare som arbetar på Stockholm Healthcare-anläggningen. Jag tror att vittnesbörd är verkliga liv bevisar mäktiga bra verk i verkligheten som gör människor lyckliga och hitta fred i äktenskapet förhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag mycket glad att dela mitt vittnesmål här för alla att läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
   Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman man hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtroll för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här i dag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser den här artikeln som går igenom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar är idag alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Min bön är att hitta lycka i kärleksliv och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta vad vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail. com

  SvaraRadera
 4. Do you need Personal Finance?
  Business Cash Finance?
  Unsecured Finance
  Fast and Simple Finance?
  Quick Application Process?
  Finance. Services Rendered include,
  *Debt Consolidation Finance
  *Business Finance Services
  *Personal Finance services Help
  contact us today and get the best lending service
  personal cash business cash just email us below
  Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
  call or add us on what's app +918929509036

  SvaraRadera