fredag 3 augusti 2018

Onoterade aktier hos Nordnet

Känner mig förbannad. Som de flesta av er kanske vet så införde Nordnet den 1/7 en årlig avgift om 300 kr per onoterad aktie, max 900 kr, att betalas av kvartalsvis.

Jag köper och säljer inte onoterade aktier. Dock har jag en som ligger där i depån, som ett stöd till ett lokalt företag, sedan minst 10 år. Att denna aktie skulle skapa massiva administrativa kostnader för Nordnet betvivlar jag starkt. Det är ju inte så att de direkt gjort något, t ex ordnat med uppdatering av aktuell kurs osv. Inte för att jag bryr mig om det, jag vill bara äga aktien då ett innehav kan ge lite fördelar hos det aktuella företaget. Jag trodde inte att den nya avgiften gällde ett gammalt innehav som mitt.

Jag har varit kund länge hos Nordnet, varit in och ur i aktievärlden de senaste 20 åren, men detta tar nog priset av dumsnålhet. Samtidigt bygger de in avgiften i att de nu gör det möjligt att inneha/flytta in onoterade aktier hos Nordnet, ja vadå, jag har haft mina aktier i över 10 år hos dem. För över ganska stora summor varje månad till aktie- och fondinköp, detta är tydligen tacken. Kundtjänst tyckte jag skulle öppna en depå hos annan aktör och flytta över innehavet dit. Enkel problemlösning för dem, idioti för mig. Jag vill ha allt samlat.

Jag har i alla fall protesterat mot detta tilltag. Får väl se vad responsen blir. Om jag måste flytta mina onoterade aktier får väl resten av innehavet följa efter, varför vara kund hos någon som INTE vill ha dig som kund?1 kommentar:

 1. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera